➥ Mașini peste mașini, locuri de joacă pline-ochi, Nordul este o zonă mai mereu aglomerată. Perdeaua de semafoare i-a determinat pe șoferi să scurteze drumul prin spatele blocurilor, străduțele de acolo devenind adevărate bulevarde pe care zilnic se pune în pericol viața cetățenilor. S-au mai pus limitatoare de viteză, doar că sunt ineficiente în fața șoferilor mereu grăbiți să recupereze timpul pierdut în trafic.
➥ Oamenii se plâng de lipsa locurilor de parcare, de mizeria care tronează până și în zona tomberoanelor, de băncile degradate care rar se înlocuiesc sau se repară, de lipsa zonelor verzi și a terenurilor de sport pentru tineri. Până și la locul de joacă modernizat, unde se află un teren de baschet, coșurile au fost montate mult prea jos pentru tinerii care știu ABC-ul practicării acestui sport.
➥Oamenii ne-au vorbit și de numeroasele sesizări la Poliția Locală pentru deranjarea liniștii publice, sesizări de cele mai multe ori neonorate sau soldate cu acțiuni ineficiente.
➥ Odată cu venirea la Primăria Pitești, dacă ne veți acorda încrederea, vrem să schimbăm modul de lucru al instituțiilor, să-l eficientizăm și profesionalizăm, începând cu instituția Primarului care trebuie să fie printre oameni, să se consulte cu aceștia și să-i asculte

#Piteștiulmerită #UnPiteștiîncaremerităsătrăiești #ÎmpreunăschimbămPiteștiul #PlanulmeupentruPitești

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.