➥ Cu fiecare vizită în cartierul Găvana, mă întreb: oare primarul s-a consultat cu cetățenii când a distrus un parc ca să ridice o creșă? Este nepermis să faci așa ceva când nevoia comunității de acel spațiu era atât de mare. Oamenii s-au opus, oamenii au strigat, oamenii au reclamat. Nu i-a ascultat nimeni. Astăzi îl înjură pe primar cu fiecare ocazie, dar… degeaba. Răul a fost făcut, deși comunitatea putea avea și parc, și creșă.
➥ Cu voia și sprijinul dumneavoastră venim la Primărie și facem ceea ce ar trebui să facă o administrație: ne consultăm cu cetățenii în primul rând! Îi ascultăm, nu îi dăm afară până și din Consiliul Local, unde primarul le bagă pumnul în gură, umilind chiar și venerabili profesori.
➥ Vom găsi soluții pentru ca fiecare cartier să aibă spații verzi și de socializare pentru comunitate. Când oamenii petrec timp împreună, locurile de întâlnire devin parte din viața lor. Când ai un loc pe care poți să îl numești al tău, în afara casei, vei fi mult mai înclinat să îl protejezi, să îl menții curat și să te implici în conservarea lui.

#Piteștiulmerită #UnPiteștiîncaremerităsătrăiești #ÎmpreunăschimbămPiteștiul #PlanulmeupentruPitești

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.