PNL Pitești și-a ales astăzi președintele, în persoana domnului Mihai Coteț , consilier local și om de afaceri. Alegerile s-au desfășurat într-un climat civilizat și calm, așa cum îi stă bine unui partid liberal, cu respectarea întru totul a statutului. Senatorul Toma Petcu, secretar general adjunct al PNL la nivel național, a prezidat lucrările conferinței de alegeri.

„Reconstrucția PNL Pitești este foarte importantă, pentru că această organizație este în centrul proiectului nostru politic. Piteștiul va fi o echipă și va juca un rol esențial în cei doi ani care urmează. (…) PNL Pitești va fi un game changer, pentru că este mare nevoie de schimbare, e nevoie de o gândire adaptată vremurilor”, a transmis președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu.

„Viziunea mea nu are nicio relevanță fără fiecare dintre dumneavoastră. În fapt, îl locul oricărui program politic, v-aș pune pe fiecare în parte, implicați în viața partidului și a comunității! PNL Pitești nu poate crește decât în echipă, cu oameni de echipă, cu liberali autentici”, a fost mesajul principal pe care Mihai Coteț l-a avut pentru toți delegații prezenți în sală.

Noua componență a Biroului Politic Local:

Președinte: Mihai Coteț.
Prim-vicepreședinți: Dumitrașcu Maria Cătălina și Goncearu Horia.
Vicepreședinți: Țecu Iulian, Șerbănoiu Răzvan, Sorin Apostoliceanu, Moraru Elena Lucia, Ghineț Cristina, Truică Constantin, Manea Alina și Irimia Tiberiu.
Membri: Alexandrescu Mihai Alexandru, Burcuș Mihai, Bădoiu Alin Alexandru, Borțescu Silviu, Dobre Emanuel, Ducu Cătălin, Gheorghe Simona, Mitran Luminița, Năvligu Raul Gabriel, Postelnecu Alexandru, Preda Marian Bebiță, Șerban Otilia Gabriela, Stoian George Mihai, Tică Manuel și Vrînceanu Mihai.
Trezorier: Duțulescu Gheorghe.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.