✍ Din momentul în care primarul Gentea a declarat că va face recurs împotriva deciziei instanței și că nu va precupeți niciun efort să împiedice declararea Pădurii Trivale arie protejată, tot mai mulți cetățeni mi-au scris revoltați. Parte dintre ei au semnat pentru Pădurea Trivale – arie protejată. Alții, precum domnul Petrache, sunt consternați de faptul că primarul a apărut cu documente pe care nimeni nu a dorit să le solicite de la arhive în ultimii 30 de ani: nici colegii primari PSD, nici primarul în funcție, în cei patru ani de mandat. Nu e de mirare că, mergând pe o logică elementară, cetățenii se întreabă ce se află în spatele acestei „descoperiri” care denotă fie o crasă incompetență, fie corupție.

Vă redau, mai jos, mesajul venit din partea domnului Petrache:

„Domnule Coteț, poate că noi, cetățenii de rând, părem așa, mai proști, în ochii celor care ne conduc. Poate că și suntem, că mie îmi este foarte greu să pricep cum poate să spună primarul că într-o jumătate de oră a găsit niște acte pe care primăria nu le-a cerut 30 de ani. Adică primarii ăștia PSD, că toți au supt de la aceeași mamă și sug în continuare, nu s-au interesat de documentația pădurii? Adică au lăsat să fie împroprietăriți toți baștanii pe terenul ei, să defrișeze și să construiască? Eu nu cred așa ceva!!! Nu are cum! Asta nu e incompetență, asta e corupție! După patru ani și cu primarul ăsta, vine acum Gentea, la final de mandat, și ne spune că a găsit niște acte?! Păi pe cine minte el? Cât de incompetent să fii, că Gentea ăsta a fost mulți ani și președinte la PSD, și consilier! Toți știau, ca și în cazul azilelor! Știu toți, sunt mână în mână! Să vină DNA! Ori că sunt hoți, ori că sunt făcuți grămadă, să se ducă și să ne lase, că au făcut numai rău orașului nostru!”

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.