Etajul 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost renovat și arată așa cum ar trebui să fie orice spital decent în 2024! Meritul este al mediului privat, către care îmi îndrept toate felicitările. Vorbim despre Asociația Medicilor pentru România, în colaborare cu partenerul principal, Fundația Kaizen, care s-a lansat în România prin susținerea acestui proiect. Lor li s-au adăugat numeroși sponsori din mediul privat.

Un spital la standardele celui construit de Asociația „Dăruiește Viață” este și obiectivul nostru pentru Pitești. Pentru că avem mare nevoie și pentru că sunt fonduri!

Primăria Oradea a semnat contractul pentru proiectarea și execuția noului spital de boli infecțioase cu fonduri prin PNRR. La Timișoara s-a demarat construirea unei noi maternități tot cu fonduri europene. Și în Sectorul 6 prinde contur un spital, iar finanțarea este asigurată de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Spitalele din Argeș arată așa cum arată după 30 de ani pentru că taxele administrate de PSD abia ajung pentru salarii și sinecuri! Noi ne dorim să avem un aport real în privința serviciilor de sănătate pentru piteșteni, nu să ne înghesuim în poze în care nu avem ce căuta.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.