Cu unanimitate de voturi, Nicolae Mihai Rachieru, președinte al organizației locale, a fost desemnat astăzi candidat al PSD Budeasa pentru un nou mandat de primar al comunei. De asemenea, a fost validată și lista candidaților PSD Budeasa pentru Consiliul Local.

Lucrările Adunării Generale au fost conduse de către Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș. „Îl știu foarte bine pe domnul primar Mihai Rachieru, știu ce ambiții are pentru comuna pe care o conduce. De când a devenit primar, Budeasa s-a schimbat mult în bine, dezvoltându-se și modernizându-se într-un ritm rapid. Îl asigur pe domnul primar Rachieru de tot sprijinul meu și al PSD Argeș, de susținere din partea Consiliului Județean și din partea parlamentarilor și echipei guvernamentale. Sunt convins că domnul Rachieru va avea un rezultat la fel de bun în alegerile din acest an cum a avut în 2020, când a fost ales cu voturile a aproape 84% dintre cetățenii comunei!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Mulțumesc pentru încrederea acordată de echipa PSD și de cetățenii comunei Budeasa. În mandatele mele mi-am propus ca principal obiectiv să reușim să punem Budeasa în valoare la adevăratul său potențial. Iar acest lucru se poate realiza doar prin investiții și mă bucur că am obținut în acest sens fonduri guvernamentale, europene și de la Consiliul Județean. Procentul obținut la alegerile din 2020 mă motivează şi mă obligă să fiu mai bun. Mulţumesc echipei mele, care m-a susţinut necondiţionat. O să fiu în continuare primarul tuturor!”, a declarat Nicolae Mihai Rachieru.

Au participat la acest moment important și senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Remus Mihalcea, Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, directorul general adjunct Romsilva, Olavi Nițescu, directorul general adjunct DRDP București, Eduard Dima, Adrian Bugan, director ISCTR, consilieri județeni, consilieri locali și secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.