Primarii PNL ai comunelor Bârla și Poienarii de Argeș, domnii Gheorghe Voicu și Dragoș Nicolae Boncea, au semnat, astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, două contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Pentru Bârla, obiectivul contractului îl constituie „Extindere rețea canalizare menajeră în satele Șelăreasca, Ciocești, Mândra, Malu, Bârla și Mozăcenii-Vale”, finanțarea primită din bugetul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației fiind în valoare de 15.450.000 lei.

La Poienarii de Argeș, primarul Boncea a obținut un contract prin Programul „Anghel Saligny”, în valoare de 10.000.000 lei pentru „Canalizarea și epurarea apelor uzate menajere în comună”.

„În Argeș avem primari PNL eficienți și responsabili. Mă bucur cu ei și pentru ei de fiecare realizare a lor, pentru că știu că beneficiari sunt localnicii de acolo, indiferent de simpatiile politice. Astăzi i-am felicitat personal pe Gheorghe Voicu și pe Dragoș Nicolae Boncea, primarii de la Bârla și Poienarii de Argeș, pentru semnarea contractelor de finanțare. Știu cât de mult au muncit pentru a ajunge aici. I-am asigurat, totodată, că voi continua să îi susțin, în calitate de senator și președinte PNL Argeș, pentru noi proiecte care să aducă bunăstare argeșenilor în județ. Indiferent că trăiesc la sat sau la oraș, argeșenii merită condiții de viață civilizate!”, a transmis Alina-Ștefania Gorghiu, președinte PNL Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.