Astăzi, la Mioveni, Organizația Femeilor Liberale își deschide un nou capitol sub conducerea noii președinte, Aura Băilescu. Întâlnirea a fost onorată de prezența doamnei Alina Gorghiu, ministra Justiției și președintă a PNL Argeș, a senatorului Dănuţ Bica, a președintei OFL Argeș, Cristina Ghineţ şi a unei echipe solide din cadrul BPJ al PNL Argeș.

Aura Băilescu, antreprenoare dedicată și plină de inițiativă civică, preia cu determinare conducerea organizației de femei din Mioveni, aducând un suflu nou și energie proaspătă în arena politică locală.

Noua echipă OFL Mioveni condusă de Aura Băilescu este pregătită să susțină schimbări semnificative pentru o comunitate mai puternică și mai unită. Prin implicarea activă în politică și proiecte locale, această echipă dorește să contribuie la transformarea în bine a comunității locale.

Le urăm mult succes colegelor din Organizația Femeilor Liberale și multe proiecte bune pentru Mioveni!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.