Organizarea Târgului de Crăciun din Pitești a intrat în linie dreaptă. Primăria Pitești, Consiliul Local, Centrul Cultural și Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, în parteneriat cu Târgul de Crăciun din Sibiu, sunt gazdele care vor recrea atmosfera îndrăgită de cei mici, specifică sărbătorilor de iarnă, în perioada 29.11.2022-02.01.2023, în Piața Primăriei.

Astfel, consilierii locali ai Partidului Național Liberal Pitești au aprobat, în ședința ordinară din data de 27.10.2022, tarifele pentru închirierea căsuțelor din lemn, pornind de la experiența anterioară a municipalității, cât și de la o analiză a costurilor practicate la acest tip de evenimente, în alte mari orașe din România.

Evenimentul va fi unul de impact pentru cetățenii din Pitești și nu numai, care se vor bucura de avantajele unei organizări deosebite, ce include amplasarea căsuțelor, amenajate și iluminate în spiritul Crăciunului, unde agenții economici își vor putea comercializa produsele de sezon.

Pentru ca experiența să fie una de neuitat atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, în cadrul Consiliului de administrație al Centrului Cultural, unde colega noastră Cătălina Dumitrașcu este membră, vor fi analizate, în cel mai mic detaliu, toate etapele organizatorice.

Vă așteptăm pe toți, în Piața Primăriei, în perioada 29.11.2022-02.01.2023, să ne bucurăm împreună de spiritul Sărbătorilor de Iarnă!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.