Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu și secretarul general, Radu Perianu, au avut o întâlnire cu colegele noastre din comuna Dobrești, Denisa Maria Catrinu, consilier local și președinte PNL Dobrești Arges și Rodica Oprea, consilier local și vicepreședinte al organizației locale. Discuția a fost concentrată în jurul strategiei politice de viitor, în vederea dezvoltării comunei.

Doamnele sunt hotărâte să schimbe în bine administrația locală și propun o alternativă liberală pentru comuna Dobrești, bazată pe seriozitate, determinare și respect față de cetățean.

PNL susține egalitatea de gen în politică și avem convingerea că prin energia și tenacitatea pe care o au, colegele noastre vor pune localitatea Dobrești pe făgașul firesc al modernizării.

Mult succes, Denisa Catrinu, Rodica Oprea! Succes și colegilor voștri în activitatea politică și administrativă! Vă puteți baza pe întreg suportul președintelui PNL Argeș, Alina Gorghiu și al Biroului Politic Județean al PNL!

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.