Ministerul Educației, condus de Sorin Câmpeanu, a lansat către toate primăriile din țară invitația de a achiziționa microbuze electrice școlare, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Conform ministerului, o componentă importantă a transformării învățământului românesc o constituie accesul la educația de calitate pentru toți elevii, un pas important fiind asigurarea mijloacelor de deplasare pentru copiii aflați în zone cu populație scăzută.

Asigurarea transportului, astfel încât elevii să ajungă la școală ușor și în siguranță, este o prioritate a Ministerului Educației și se poate realiza prin achiziționarea de microbuze electrice școlare.

PNL susține un învățământ de calitate și accesul tuturor copiilor la educație. Astfel, în vederea implementării proiectului de creștere a calității învățământului în mediul rural, ministrul liberal al Educației, Sorin Câmpeanu, susține achiziționarea de microbuze electrice.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.