Astăzi a avut loc Conferința de Alegeri a PSD Topoloveni, una dintre cele mai puternice structuri social-democrate din Argeș și din țară.

Aproximativ 300 de membri ai organizației PSD Topoloveni au participat astăzi la Conferința Orășenească de Alegeri. Primarul Gheorghiță Boțîrcă a fost reales în unanimitate în funcția de președinte al PSD Topoloveni, fiind încă o dată confirmate și apreciate performanțele sale politice și în administrație.

La eveniment au fost prezenți Ion Mînzînă – președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, deputații Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, primarul Sorin Lupu, de la Priboieni, consilierii județeni Vasile Negoescu, Bogdan Bălan, Cristina Popa, Ramona Nițoiu, Nicoleta Nicolescu, Aurel Iacșa și secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Cristi Funie, Andreea Călinescu-Oner și Toma Nicodim.

Felicitări primarului Gheorghiță Boțîrcă! Mult succes în activitatea politică și administrativă în Topoloveni!

Biroul de presă al PSD Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.