1 Iunie este Ziua Internațională a copilului, dar și Ziua Orașului Costești.

Ieri s-au împlinit 55 de ani de la declararea localității Costești ca oraș, așa că au fost momente speciale pentru toți cei care au ales să își petreacă ziua în capitala de suflet a sudului județului Argeș.

Bucuria și bogăția noastră a tuturor sunt copiii și, oferindu-le condiții bune să crească și să se dezvolte, ne pregătim nouă, viitorul. Lucru pe care administrația locală condusă de către primarul Ion Baicea l-a înțeles din plin, dovadă stând ritmul susținut al investițiilor pentru dezvoltarea urbei.

La Costești a fost ieri și o puternică echipă a PSD Argeș formată din președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, primarii Ion Dumitru – Albota, Iulian Miu – Ungheni, Ion Mihai – Popești, consilierul județean Nicoleta Nicolescu, viceprimari și consilieri locali, precum și reprezentanți ai TSD Argeș.

Fie ca toți locuitorii din Costești să se bucure de împliniri personale și profesionale și să aibă parte de sănătate și bunăstare!

Felicitări organizatorilor!

La mulți ani, Costești!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.