Primarul comunei Davidești, social-democratul Alin Văduva, a semnat astăzi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, un contract important.

Este vorba despre contractul de finanțare pentru proiectul de modernizare a străzii Mărășești (asfaltare și rigole), proiect finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”. Valoarea contractului este de 600.000 de lei.

„Alte două proiecte au fost aprobate prin Programul Anghel Saligny și urmează să semnăm contractele de finanțare. Primul proiect de investiții are în vedere modernizarea străzilor Valea Budii și Huluba, cu o valoare de circa 1,1 milioane de lei, iar al doilea este cel de extindere a rețelei de canalizare în satul Conţești pe o lungime de 1,2 km, etapa a III-a, cu o valoare de circa 1,2 milioane de lei. Continuăm investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea Davideștiului!” – Alin Văduva, primar al comunei Davidești.

Biroul de presă al PSD Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.