Marcăm un moment important pentru municipiul Pitești și pentru județul Argeș: contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de construire a noului Stadion „Nicolae Dobrin” din Trivale a fost semnat la Guvern între Compania Națională de Investiții și firma Construcții Erbașu SA. După trei ani de muncă intensă de echipă, proiecte și multiple etape legislative, am ajuns în sfârșit la momentul mult așteptat!

„Semnarea contractului pentru construirea stadionului din Pitești reprezintă un important pas înainte pentru sportul de masă și de performanță. Investiția arată angajamentul nostru ferm pentru dezvoltarea sportului și infrastructurii sportive din Argeș și din România!”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD.

„Intrăm în linie dreaptă! După zeci de drumuri și victorii juridice, pe 30 septembrie 2024 putem spune că am primit certificatul de naștere al Stadionului Nicolae Dobrin! Mulțumim premierului Marcel Ciolacu pentru toată susținerea oferită Piteștiului. Acasă, în Trivale, vom avea stadionul care va purta numele celui mai mare fotbalist român!”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Un mare pas pentru sportul piteștean și argeșean și un tribut adus marelui Nicolae Dobrin!

#Pitești #Trivale #NicolaeDobrin #GuvernCiolacu #InfrastructurăSportivă #Fotbal