Ansambluri și artiști renumiți din Argeș, Olt și Dâmbovița au urcat pe 5 și 6 august pe scena Festivalului de Folclor „Brâul de la Boteni”. La cea de-a XXVI-a ediție a evenimentului ce a devenit marcă înregistrată a județului Argeș, primarul Vasile Leau a propus și un simpozion dedicat personalităților născute pe aceste meleaguri: Petre Țuțea, Ion Chelcea, Gavril Prunoiu, Lucian Bădescu, Veronica Obogeanu.

De asemenea, au fost acordate Diplome de Fidelitate pentru cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar și Diplome de Merit pentru Mihail Măgureanu pentru cei 55 de ani de activitate culturală și pentru coregraful Ansamblului „Argeșelul”, Gheorghe Dorin Vizitiu, pentru 40 de ani de activitate culturală. Prin astfel de oameni, cultura și tradiția acestor minunate meleaguri muscelene merge mai departe!

Și în aceste momente de sărbătoare, ca de fiecare dată, echipa PSD Argeș a fost în mijlocul gospodarilor din Boteni. Din echipa PSD Argeș au făcut parte deputații Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, subprefectul Bogdan Minciunescu, primarii Ion Marin din Stoenești, Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, Gabi Șerbănoiu din Stâlpeni, Florin Bogdan Proca de la Berevoești, consilierii județeni Viorel Enache, Diana Lupaș, Ramona Nițoiu şi Vasile Negoescu.

Felicitări primarului Vasile Leau și gospodarilor din Boteni și mult succes în continuare!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.