Susținerea producătorilor români este una dintre prioritățile PSD, care a lansat mai multe programe în acest sens, cum ar fi „Fabricat în România”.

Deputații Simona Bucura-Oprescu, Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, au fost astăzi în mijlocul producătorilor din Piața Câmpulung Muscel, împreună cu consilierii locali Ciprian Neculăescu, Mirabela Manea și Gabriel Neacșu.

Social-democrații au cumpărat din roadele muncii oamenilor din Muscel – fructe, legume, miere, lactate și alte produse naturale și proaspete, atât de apetisante, că le mâncai… din ochi!

Social-democraților le-a făcut plăcere să stea de vorbă cu oamenii locului și au ascultat problemele cu care aceștia se confruntă.

Cumpărând produse românești, fiecare dintre noi susține producătorii autohtoni, economia locală și națională! Haideți, așadar, să cumpărăm… românește!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.