Senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica, s-a interesat de implementarea Programului de regenerare a pădurilor. În acest sens, el s-a adresat ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, pornind de la un studiu realizat de Greenpeace, care arată că în ultimii ani România a pierdut câte 3 hectare de pădure în fiecare oră, în mare parte ca urmare a defrișărilor ilegale.

„Din păcate, județul Argeș ocupă un loc fruntaș pe plan național la tăierile ilegale de păduri. În acest context se impun cerințe speciale de administrare a suprafețelor împădurite. Între acestea, regenerarea urgentă a pădurilor reprezintă o prioritate absolută”, a spus domnul senator, care i-a cerut ministrului răspunsuri la câteva întrebări. Cum ar fi, de exemplu: ce suprafețe au fost plantate în 2023 în cadrul programului de regenerare în Argeș, și pe raza căror localități sau ce suprafețe sunt planificate pentru împădurire în 2024 în Argeș prin același program, și unde anume?

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.