Ieri a avut loc prima ședință a Biroului Politic Local în noua formulă, sub coordonarea președintelui organizației, Costinel Șipoteanu. Profesional, tânărul nostru coleg provine din managementul Uzinei Dacia.

Toți sunt oameni determinați, hotărâți și ştiu cum să se adapteze noilor cerinţe ale societăţii moderne. Fac politică cu inima deschisă și vor să comunice cu cetățeanul în mod onest și corect. Noua echipă își dorește o schimbare de mentalitate în Mioveni și avem toată încrederea că, sub mandatul lui Costinel Șipoteanu, acest lucru se va întâmpla cu siguranță.

La ședința politică, din partea BPJ al PNL Argeș și-au arătat susținerea pentru noua formula politică de la Mioveni președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, prefectul Radu Perianu, senatorul Dănuț Bica, alți colegi din BPJ, iar primarii Gabriel Popa, de la Albeștii de Argeș și Dragoș Boncea, de la Poienarii de Argeș au fost alături cu sfaturi din sfera administrativă.

Mult succes în activitatea politică, avem încredere în energia și în proiectele voastre pentru Mioveni!

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.