Aşa cum ne-au anunţat încă din data de 1 Martie vicepreşedinţii PNL Curtea de Argeş, Doru Georgescu şi Liviu Nicolae, liberalii din municipiu au organizat şi astăzi o acţiune care a constat în oferirea a 300 de fire de lalele galbene pentru doamnele şi domnişoarele din municipiu. Ca de obicei, aceasta s-a desfăşurat în zona Romarta, una din cele mai aglomerate din Oraşul Regal.

Din delegaţia liberală care a ieşit în stradă să le ofere o floare şi să le adreseze gânduri bune reprezentantelor sexului frumos îi amintim pe fostul lider al organizaţiei municipale, Cristian Mitrofan, alături de care au fost vicepreşedinţii Mădălin Marinescu, Doru Georgescu şi Liviu Nicolae, Adelina Şorici, Alexandru Ionescu şi alţii.

Ceea ce merită subliniat este faptul că, în ciuda vremii mai puţin favorabile, iniţiativa s-a bucurat de un real succes, doamnele şi domnişoarele primind cu zâmbetul pe buze florile oferite de liberali. De altfel, multe dintre ele i-au chestionat pe consilierii locali liberali asupra bugetului local recent adoptat, despre investiţiile propuse de administraţia publică locală pentru anul în curs sau despre stadiul proiectelor aflate în derulare – vezi lucrările care se desfăşoară şi în această perioadă pe Bulevardul Basarabilor – şi nu numai.

Pe cât posibil, aceştia au răspuns întrebărilor ce le-au fost adresate, iar pentru problemele care necesitau documentare suplimentară, au stabilit întâlniri la sediul partidului din str. Negru Vodă nr. 75.

Aşa cum au anunţat liberalii din Curtea de Argeş prin vocea liderului interimar Cosmin Petrescu, se doreşte o mai mare implicare a cetăţenilor municipiului în deciziile pe care filiala locală a PNL doreşte să le ia. Iar primii paşi au fost făcuţi prin organizarea de sondajele online derulate pe pagina de socializare PNL Curtea de Argeş şi prin ieşirea în stradă, cu acţiuni dedicate în prima fază doamnelor şi domnişoarelor, pentru că suntem în luna martie.

„La mulţi ani fericiţi tuturor femeilor din municipiu, să fie sănătoase, să se bucure de iubirea celor ce le preţuiesc şi să nu îşi piardă speranţa că – într-un final – totul va fi bine!”, au transmis de 8 Martie reprezentanţii PNL Curtea de Argeş.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.