Ion Vasile a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, printr-o decizie a premierului interimar Florin Cîţu publicată, astăzi, în Monitorul Oficial. El îl înlocuieşte pe Gheorghe Alecsei, eliberat din această funcţie.

Vă reamintim că Alecsei a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, în data de 29 ianuarie 2020. El l-a înlocuit în această calitate pe Voicu Dorin Sandu, eliberat din funcţie.

În luna iulie a anului 2020, Gheorge Alecsei declara pentru colegii de la Atitudine în Argeş: „Muncesc, în momentul de față, pentru statul român și pentru poporul român. Nu fac parte din consilii de administrație… în principiu, sunt mulțumit de ceea ce fac. E mult de muncă, însă nu e vorba despre un salariu motivant. Nu mă plâng, îmi place ceea ce fac. Nu este o poziție pe care să o poată prelua oricine…”.

Din păcate pentru el, Florin Cîţu nu a fost de aceeaşi părere şi astăzi l-a trimis acasă.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.