Sala de sport a Clubului Sportiv Real Bradu a găzduit ieri examinarea sportivilor de la Secția de Ashihara Karate. Au participat 28 de sportivi copii și cadeți, iar examenul a constat în verificarea forței, tehnicii din pozitie statistică și dinamică, pentru centura Albă 10 kyu. Cu toții au promovat examenul, primind certificat din Japonia, de la Federația Internațională N.I.K.O, în stilul ASHIHARA KARATE.

Pe lângă diplomă, aceştia au primit şi câte un trening personalizat din partea clubului CS Real Bradu. Cei care au susţinut acest exament au fost susţinuţi din tribune şi de către părinţi, iar la final, Cofetăria Sofia, partenerul clubului nostru, a oferit o surpriză dulce celor prezenţi. Dan Stroe, primarul comunei Bradu, este alături de sportivii de la toate secţiile şi ne susţine în totalitate, ne-a declarat directorul clubului argeşean, Ionuţ Nae.

#RealBradu #Ashiharakarate #examencentura #cofetariasofia

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.