CS Mioveni a dominat în totalitate partida de duminică jucată în compania „lanternei roșii” și a câștigat cu 3-1 un meci pe care l-a avut la discreție. Rădescu a deschis scorul, cu capul, din centrarea lui Oancea, Buziuc l-a majorat tot din centrarea lui Oancea, Ștefan a redus din diferență la o greșeală în apărare, iar același Buziuc a stabilit scorul final după pauză, cu un șut frumos în diagonală din careu, de pe dreapta. Plus foarte multe alte ocazii ratate de elevii lui Alexandru Pelici prin Garutti, Scarlatache, Vereș și Sanoh.

Cele 3 puncte obținute de CS Mioveni sunt foarte importante în economia clasamentului și în perspectiva play-out-ului. Galben-verzii au făcut 24 puncte în total și au urcat un loc în clasament, până pe 11. Etapa următoare, Mioveniul va juca tot duminică, dar în deplasare, la Chindia Târgoviște.

Caseta tehnică

CS Mioveni: Ducan – Oancea (77 Coșereanu), Scarlatache, Garutti, Iacob, Șerbănică (77 Burnea) – Vereș, Dumitriu (64 Toma) – Rădescu, Buziuc (77 Voinea), Sanoh (82 Raicea).

Academica Clinceni: Ureche – Ştefan, Pîrvulescu, Sterian – Ioniţă, Ion, Obedeanu, Longher – Dumitrache, Velios, Goma. Au mai jucat: De Amorim, Lis, Melniciuc, Dima. Antrenor: Daniel Popa.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.