Informaţia ne-a fost oferită înainte de Sărbătorile Pascale de inimosul profesor de Educaţie fizică şi sport, Gavrilă (Jean) Megheş. Aşa cum bine se ştie, dumnealui se ocupă de destinele Fotbal Club Curtea de Argeş alături de fratele său, Ştefan (Fane) Megheş. De-a lungul timpului, prin mâinile celor doi şlefuitori de talente din municipiu au trecut poate sute de copii. Unii dintre ei s-au ţinut de treabă şi au reuşit, alţii – în momentul în care au dat de aerul tare al înălţimilor – au capotat lamentabil şi s-au irosit iremediabil.

De această dată, prof. Jean Megheş ne-a vorbit în termeni elogioşi de cei trei candidaţi la gloria sportivă: „Sunt copii buni, pe care îi cunosc de la început de când au venit să se pregătească alături de noi. Toţi sunt serioşi, talentaţi şi important este faptul să nu îşi piardă capul, pentru că sunt la o vârstă critică. Este vorba despre fundaşii centrali Octavian Onu (cel pe care l-aţi prezentat dvs. într-un material pe site-ul POLITIKIA.ro) şi Andrei Dinu şi despre mijlocaşul central Mario Oprea. Toţi trei sunt născuţi în anul 2008 şi au fost selecţionaţi în lotul naţional de fotbal U15, după ce au impresionat la acţiunea zonală organizată de FRF pentru jucători din patru judeţe: Teleorman, Olt, Dâmboviţa şi Argeş. Noi le urăm succes şi vă asigurăm că veţi mai auzi de ei şi peste câţiva ani, când vor ajunge mari fotbalişti. Iată că Oraşul Regal continuă să producă jucători de fotbal, iar factorii decizionali ar trebui să ne mai întrebe şi pe noi de sănătate, pentru că mişcarea înseamnă sănătate, iar sportul dezvoltă caractere!”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.