În cadrul ceremoniei oficiale din 6 aprilie 2024 a Campionatului European de Ju-Jitsu Tineret, organizatorii au adresat mulțumiri, marcate printr-o decernare de diplome și trofee, către:

1. Dl Florentin Marinescu – președinte Federația Română de Arte Marțiale.
2. Dl Robert Perc – președinte Ju-Jitsu European Union.
3. Dl Michael Korn – vicepreședinte Ju-Jitsu European Union.
4. Dl Rick Frowyn – secretar general Ju-Jitsu European Union.
5. Dna Maria Charitopoulou – membru Birou Federal Ju-Jitsu International Federation.
6. Dl Gelu Tofan – viceprimar mun. Piteşti.
7. Dl Lucreţiu Tudor – City Manager mun. Piteşti.
8. Dl Tiberiu Irimia – consilier mun. Piteşti.
9. Dl Robert Manole – director al Departamentului de Ju-Jitsu din Federația Română de Arte Marțiale.
10. Dl Ion Chelu – vicepreşedinte al Federației Române de Arte Marțiale.
11. Dl Ionuț Costin Dobre, dl Doru D. Galan – un premiu pentru toate rezultatele minunate obținute de-a lungul unei îndelungi cariere în Ju-Jitsu și pentru contribuția avută la creșterea prestigiului României în comunitatea internațională de Ju-Jitsu. Ionuț și Doru au concurat mai mult de 20 de ani la nivel internațional în competițiile de Duo, aceștia fiind Campioni Europeni și Mondiali. În acest an ei au decis să își încheie carierele competiționale.
12. Dl Mihai Vătafu – membru al Comisiei de Organizare a Campionatului European de Ju-Jitsu 2024, președinte al ACS ”Ashihara Karate Pitești”.
13. Dna Dana Mihaela Mortelmans – președinte al Comisiei de Organizare al Campionatului European de Ju-Jitsu 2024. Acesteia i-au fost adresate cuvinte de apreciere, având în vedere efortul depus în organizarea și gestionarea acestei competiții de mare anvergură, care a adus notorietate și prestigiu României la nivel international. Dna Mortelmans a reprezentat în această decernare și munca impresionantă realizată de către toți cei implicați în organizare: voluntari, echipe logistice și comunitatea locală din Pitești. Mulțumim!

Felicitări tuturor și succes în activitate!

Federatia Română de Arte Marţiale – FRAM

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.