# Au marcat Radăslăvescu (min. 28) şi Petre (min. 62).

Fără cinci titulari, absenți din cauza suspendărilor și problemelor medicale, FC Argeș a pierdut cu 0-2 confruntarea de sâmbătă seară, de pe propriul teren, cu Farul Constanța, din runda cu numărul 4 a play-off-ului Ligii I.

Constănțenii au avut prima ocazie de gol în minutul 12, însă șutul lui Radaslăvescu a trecut peste poarta lui Greab. Farul a deschis scorul în minutul 27, când Pitu a centrat în careu, iar Greab a respins greșit balonul în față, exact în picioarele lui Radaslăvescu, care a trimis în plasă. Pe finalul primului mitan, FC Argeș a avut șansa egalării, însă Palic, servit perfect de Said, a șutat pe lângă poartă.

Cu o jumătate de oră înainte de finalul timpului regulamentar, dobrogenii și-au dublat avantajul prin nou-intratul Adi Petre, care a trimis în plasă din pasa lui Artean. De cealaltă parte, Cristi Dumitru a pătruns în careu și a tras în forță, însă Aioani a reușit să respingă. Și Dobrosavlevici a fost foarte aproape de a reduce din handicap, dar portarul constănțenilor a avut o intervenție foarte bună.

În urma acestui rezultat, FC Argeș a rămas pe locul 6 al play-off-ului, cu 24 de puncte. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17.30, în deplasare, cu FC Voluntari.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Greab (min. 45 Croitoru) – Viana, Turda, Dobrosavlevici, Muşat (min. 46 Boldor) – Meza Colli, Raynov (min. 54 Honciu) – Latovlevici, Işfan (min. 64 Arias), Palic (min. 46 Dumitru) – Said. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

Farul Constanța: Aioani – Boboc, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslăvescu (min. 82 Martinovic), Nedelcu (min. 46 Mladen), Grameni – Iancu (min. 61 Moldoveanu), Betancor (min. 61 Petre), Pitu (min. 61 Sali). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Dobrosavlevici (81). Arbitri: Adrian Cojocaru – Mircea Mihail Grigoriu, Marius Badea. Rezervă: Viorel Nicuşor Flueran. Observator joc: Ion Marin. Observator de arbitri: Cristian Nica.

Fotbal Club Argeş Piteşti. Foto: Gabriela Neacșu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.