După două săptămâni de pregătire centralizată în Austria, FC Argeș a revenit în țară. Fotbaliștii alb-violeți au avut câteva zile libere pentru a sta alături de familii, însă de miercuri seară și-au reluat antrenamentele la Stadionul „Nicolae Dobrin”.

Piteștenii vor pleca vineri în cel de-al doilea stagiu de pregătire, programat la Curtea de Argeș. În cele 7 zile pe care le vor petrece în orașul Basarabilor, argeșenii vor disputa și două meciuri de verificare la Valea Iașului. Primul este programat sâmbătă, 2 iulie, de la ora 18.00, cu CSA Steaua București. Cel de-al doilea meci de verificare a fost stabilit pentru marți, 5 iulie, adversar urmând a fi Concordia Chiajna.

Piteștenii vor încheia cantonamentul pe 8 iulie. Vineri seară, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, clubul din Trivale își va prezenta echipa și noului echipament. Seara se va încheia cu amicalul FC Argeș – CS Mioveni.

Programul echipei noastre în stagiul de pregătire de la Curtea de Argeș:

  • Vineri, 1 iulie, plecarea în cantonament.
  • Sâmbătă, 2 iulie, ora 18.00, amical FC Argeș – CSA Steaua.
  • Marți, 5 iulie, amical FC Argeș – Concordia Chiajna (oră nestabilită).
  • Vineri, 8 iulie, revenirea la Pitești. Ora 20.30 – prezentarea echipei și a noului echipament (Stadionul „Nicolae Dobrin”). Ora 21.00 – meci amical FC Argeș – CS Mioveni (Stadionul „Nicolae Dobrin”).

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.