Clubul de fotbal FC Curtea de Argeş, prin conducere – profesorii de Educație fizică și sport Ştefan (Fane) Megheş şi Gavrilă (Jean) Megheş – ne-au adus la cunoştinţă o acţiune mai puţin obişnuită în vremurile dificile pe care le trăim post-pandemie.

Povestea pe scurt este următoarea: pentru a-şi desfăşura activitatea la parametri normali, Fotbal Club Curtea de Argeş avea nevoie disperată de un set nou de porţi de fotbal. Chiar dacă inimoşii antrenori, fraţii Megheş, au căutat sprijin la mai mulţi oameni cu posibilităţi, doar doi dintre aceştia au răspuns solicitării, şi anume inginerul Mihai Badea (RMR) şi Vasilica Badea (Dioda şi THR Curtea de Argeş).

„Vrem să le mulţumim din suflet acestor oameni de aur în numele clubului nostru, al jucătorilor şi familiilor acestora! Să ştiţi că investiţia a fost una destul de mare, de vreo câteva mii de lei, pentru că porţile au venit utilate cu toate accesoriile, inclusiv cu plase. Am început antrenamentele, iar copiii sunt entuziasmaţi că se pot pregăti în condiţii depline de siguranţă, cu echipamente noi, de ultimă generaţie. Acum mai rămâne să demonstrăm că vom face şi performanţă cu echipele clubului FC Curtea de Argeş, pentru că nu vrem să-i dezamăgim pe dna Vasilica Badea şi pe dl. Mihai Badea, oameni de mare calitate care ne-au ajutat când am fost la greu!”, ne-a declarat prof. Gavrilă (Jean) Megheş.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.