A cincea ediție a Pitești Half Marathon va avea loc duminică, 19 mai 2024, în Orașul Lalelelor. Evenimentul se adresează alergătorilor amatori și celor de elită cu cele trei probe (cursa populară, cros și semimaraton), dar și copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani.

Pitești Half Marathon marchează începutul competiţiilor de vară din 2024 și va aduce la start nu mai puțin de 400 de participanți, amatori, elite și copii din țară și de peste hotare.

🆕 Competiția organizată de Pitești Triathlon Team, împreună cu partenerul strategic Argeș Sport și cu Primăria Pitești, aduce anul acesta mai multe noutăți, una din acestea fiind traseul complet schimbat față de edițiile anterioare, străbătând unul din cele mai frumoase parcuri ale Piteștiului, Parcul Trivale, incluzând și cele mai importante artere ale orașului și trecând pe lângă cele mai impunătoare clădiri din oraș. Traseul este unul provocator, specific Piteștiului, ascuns între dealuri, cu 3 pante ce vor solicita până și pe cel mai antrenat alergător.

„Pitești Half Marathon se distinge prin unicitatea sa, oferind un mediu primitor sportivilor și o atitudine caldă din partea organizatorilor. Ne bucurăm și ne străduim să avem an de an acest eveniment și să punem oraşul nostru pe harta alergărilor de șosea”, declară organizatorii.

🤝 Partenerii Piteşti Half Marathon

Pitești Half Marathon se bucură de susținerea unora din cele mai importante branduri active în promovarea mișcării, cum ar fi: Alternativo.ro, Delta Plus Trading, BCR, Pepsi, HELL, Artesia, Tușnad, Decathlon, The Pit, Bobi Travel, Idea Group, Avon Cosmetics, YoPro, Proper Pizza&Pasta, Vera Flower, eKinetic, Sensodyne, Dr. Vîlcu Dental Clinic.

✅ Sponsorii principali ai evenimentului – Alternativo.ro, Delta Plus Trading și BCR – aduc an de an noutăți, contribuind la dezvoltarea comunității de alergători amatori și a celor de performanță.

🫶 Voluntariat și cauză socială

Împreună cu alergătorii sunt așteptați și susținătorii acestora, astfel că pe 19 mai ne așteptăm la o atmosferă de sărbătoare. Anul acesta vor fi alături de eveniment voluntarii de la ADE Pitești (Acționăm, Dăruim, Educăm), un grup de elevi inimoși ce vor încuraja alergătorii pe tot parcursul celor 21 de kilometri.

👉 O noutate: tot împreună cu ADE, va fi alocat procentul de 10% din taxele de participare către o cauză socială – un băiat ce își dorește o viață normală, să poată să meargă sau chiar să participe la competiții.

📌 Seria de evenimente Piteşti Triathlon Team

Evenimentul face parte din cea mai mare serie de evenimente sportive din Pitești, dedicate amatorilor și sportivilor profesioniști. Până în acest moment, organizatorii au în calendar 6 evenimente pentru acest an. Maratonul „Pe Argeș în Jos” este competiția ce încheie anul alergătorilor, ajunsă deja la a opta ediție. De asemenea, vor avea loc și competițiile din seria Pitești 4 Seasons Running, unde alergătorii își verifică stadiul antrenamentelor în cele 4 anotimpuri – eveniment gratuit ce se desfășoară în Parcul Lunca Argeșului.

➡️ Partener și co-organizator al evenimentului: Argeş Sport.

➡️ Sponsori: Alternativo.ro, Delta Plus Trading, BCR, Pepsi, HELL, Artesia, Tușnad, Decathlon, The Pit, Bobi Travel, Idea Group, Avon Cosmetics, YoPro, Proper Pizza&Pasta, Vera Flower, eKinetic, Sensodyne, Dr. Vîlcu Dental Clinic.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.