Astăzi am fost alături de elevii si profesorii participanți la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – pe centre de localități, ce s-a desfășurat pe terenul de sport din Corbeni! Cu această ocazie s-au întâlnit în competiție fotbalistică elevii de la şcolile gimnaziale din localitățile Corbeni, Arefu, Cicăneşti și Albeștii de Argeş.

Toți participanții au arătat dăruire și au jucat un fotbal frumos, demn de toată aprecierea. Au avut loc următoarele meciuri: Cicăneşti – Arefu 6-0; Corbeni – Albeștii de Argeş 2-0; Arefu – Albeștii de Argeş 3-4; Corbeni – Cicăneşti 1-1; Corbeni – Arefu 10-2 şi Albeștii de Argeş – Cicăneşti 5-1.

Bucuria a fost cu atât mai mare atunci când, la finalul competiției, Școala Gimnazială din Corbeni s-a clasat pe locul I. Felicit din toată inima atât pe minunații băieți, cât și pe cadrele didactice implicate în frunte cu dl. profesor Valeriu Stoica! Elevii din Corbeni continuă competiția în faza următoare, care se va desfășura la Curtea de Argeș! Succes, băieți!

Primarul comunei Corbeni, Nicolae Dinică

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.