Cluburile FC Argeș și Farul Constanța au ajuns la un acord pentru împrumutul lui George Ganea la Pitești. Atacantul venit de la echipa patronată și antrenată de Gheorghe Hagi a semnat cu echipa noastră un contract pe 1 an și 6 luni, cu posibilitate de cumpărare la finalul înțelegerii.

În această ediție de campionat, fiul lui Ionel Ganea a evoluat la Farul în 14 meciuri și a marcat 2 goluri. George a început fotbalul în Italia, unde a jucat la grupele de copii și juniori de la Virtus Entella și de la AS Roma. În 2018 a fost cedat de AS Roma la CFR Cluj, unde a stat jumătate de an.

Gică Hagi l-a adus la Constanța la începutul lui 2019, George îmbrăcând tricoul marinarilor în 80 de partide. Ganea jr. are în palmares Cupa și Supercupa României, trofee câștigate în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020 sub bagheta „Regelui”.

Noul vârf al echipei noastre a strâns până acum 7 selecții la naționala României U21 și 3 la reprezentativa U23. Internațional de tineret, este cotat de transfermarkt.com la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă de piață a atins-o în 2019, fiind evaluat la acea vreme la 600.000 de euro.

Clubul FC Argeș îi transmite „Bine ai venit!” și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.