În zilele de 25 și 26 mai 2024 a avut loc Campionatul Național de Gimnastică Ritmică la Brașov, la ZEIDA ARENA. La competiție au participat cinci gimnaste de la Cercul de Gimnastică Ritmică al Centrului Cultural Pitești, cerc coordonat de antrenoarea Nicoleta Andrei.

„Probele de concurs au fost prin rotații: individual-compus, minge-cerc, panglică-măciuci. Sportivele noastre au participat pe ambele rotații, și două dintre ele au cucerit trofee importante: medalie de argint – Teodora Piuaru și medalie de bronz – Maria Baciu. La categoria Mica gimnastă, Alessia Țițirigă a obținut medalia de bronz, iar la individual-compus, Ștefania Solomonescu urcă pe podium, pe poziția a III-a. Menționăm că la această competiție au participat aproximativ 300 de sportive din țară, iar gimnastele noastre au demonstrat încă o dată că munca și perseverența dau roade”, spune Nicoleta Andrei.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.