Berbec: Majoritatea relațiilor din viața ta îți „acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie transmis către cei din jur într-o manieră cât mai autentică.

Taur: Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidat de colegi. Nu reușești să preiei inițiativa. Mereu sunt alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculat în acțiuni. A face ceea ce simți presupune însă și o anumită stare de echilibru pentru a nu simți că pierzi din vedere sensul propriilor acțiuni.

Gemeni: Viața ta personală este plină de pasiune. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericit. Ești o fire mult prea sensibilă. De cele mai multe ori vei fi „pus la zid” tocmai din cauza acestei incapacități de a fi mai degajat. Indiferent de modul în care decurg lucrurile în plan profesional, reușești să te faci apreciat de superiori.

Rac: „Fugi” mereu doar după lucruri autentice și nu alegi să faci niciun compromis în acest sens. Relațiile importante pentru tine se definesc prin încredere și dăruire necondiționate. Chiar dacă de multe ori ai tendința de a renunța la propria persoană în pofida altora, știi că tot ceea ce faci are drept scop o stare de echilibru interior.

Leu: Deși starea ta interioară nu pare să fie una excelentă, reușești să nu te lași acaparat de tristețea care te invadează. În ciuda realității pe care o trăiești, te simți liniștit și în acord cu tine. Asta înseamnă maturizare emoțională și echilibru. A te îndepărta în mod echilibrat de anumite persoane din viața ta poate scoate la iveală lucruri importante despre propriile limite.

Fecioară: Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Ești mult prea categoric cu anumite persoane, deși știi că acest comportament atrage după sine doar reacții negative.

Balanţă: Ești mai determinat ca niciodată să atingi apogeul în carieră. Vorbești deschis despre modul în care urmează să acționezi și creionezi obiective amănunțite în acest sens. Este evident pentru tine faptul că romantismul și confortul psihic din relația personală te ajută mult să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi.

Scorpion: Rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional, pentru cei din jur, s-a terminat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Te concentrezi pe propria „vindecare” și încerci să fii mai creativ în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent.

Săgetător: Mercur poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul săptămânii vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Constant ești nemulțumit de cei din jur, iar această stare de spirit atrage după sine conflicte, reproșuri și nopți nedormite din cauza agitației interioare.

Capricorn: Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă. Modul în care alegi să comunici cu cei apropiați este unul degajat, lăsând mereu impresia lipsei de autenticitate. Chiar dacă maniera în care faci tu lucrurile nu este compatibilă cu ceea ce îți doresc alții de la tine, asta nu înseamnă că trebuie să devii indiferent în raport cu persoanele în cauză.

Vărsător: Relația cu părinții devine tot mai deficitară din punct de vedere emotional. Și tu, și ei acționați prin prisma propriul ego. Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidat de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine. La birou se întâmplă lucruri pentru care ți-ai dori să nu te mai consumi.

Peşti: Rutina zilnică te plictisește peste măsură și ai nevoie să faci lucruri care să îți mențină motivația între anumite limite pentru a nu te plafona. Modul în care te percep cei din jur este strict problema lor. Nu te mai preocupa de lucruri care nu te vizează! Relațiile din viața ta sunt pe o pantă ascendentă de dezvoltare, deoarece dedicarea ta este reală și constantă.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.