CS Mioveni a pierdut ieri 1-2 în deplasare la Farul Constanța. Scorul este însă nemeritat, după aspectul jocului, şi asta pentru că din min. 30, elevii lui Pelici au fost la conducerea partidei. Gazdele au deschis scorul în min. 15, prin Betancor, care a marcat după ce a rămas singur în careu.

A urmat apoi o serie de ratări mari ale galben-verzilor, în prima și în a doua repriză. Sanoh, Rusu, din nou Sanoh, Scarlatache înainte de pauză și apoi Rusu, Blănaru de două ori și Coșereanu au fost cei care puteau egala. Golul mult așteptat a venit în cele din urmă de la Rusu. Acesta a reluat în poartă din 2 metri, în urma unei centrări din lovitură, venită de la Cristea. Pe final, însă, în prelungiri, gazdele au dat lovitura. Ciobanu a apărut singur, nemarcat în careu la un aut și a înscris, aducând o victorie nesperată. CS Mioveni rămâne cu 10 puncte în clasament , iar vineri de la 18:00 primește vizita lui FC Argeș.

Caseta tehnică

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, Dussaut (70 Pires) – Boboc (46 De Nooijer), Artean, Purece (77 Petre) – Ganea (70 Ciobanu), Betancor, Pitu (46 Sali). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CS Mioveni: Ducan – Oancea, Scarlatache, Iacob, Burnea (46 Șerbănică) – Toma (77 Coșereanu), Panait (46 Cierpka), Dumitriu – Buziuc (71 Cristea), Rusu, Sanoh (59 Blănaru). Antrenor: Alexandru Pelici.

Arbitru: Sorin Costreie. Cartonașe galbene: Pitu (min. 32)/Dumitriu (min. 19), Burnea (min. 22), Scarlatache (min. 34), Ducan (min. 90).

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.