CS Mioveni a urcat pe loc de menținere în Liga 1, fără a mai da baraj, după rezultatul de ieri, cu Gaz Metan. Galben-verzii au câștigat cu ceva emoții, meciul de la Mediaș, cu ultima clasată, Gaz Metan, partida terminându-se 1-2.

Jocul prestat la Mediaș de galben-verzi nu a fost per total unul mulțumitor, având o primă repriză la discreție și o a doua de la care așteptările au fost mult mai mari. Însă, ceea ce este important, rămâne victoria și rămân cele 3 puncte, care o urcă deocamdată pe CS Mioveni pe locul 6, poziție care rămâne în Liga 1 fără a mai da baraj. Etapa următoare poate fi una decisivă pentru argeșeni în ceea ce privește evitarea sau nu a barajului, urmând jocul cu Dinamo de acasă.

La Mediaș, trupa lui Pelici a condus cu 2-0 la pauză, dar pe final, gazdele au redus din diferență, în timp ce oaspeții nu s-au putut desprinde pe tabelă.

Prima repriză a fost la discreția argeșenilor, care după 15 minute de tatonare au preluat conducerea jocului. Rusu a deschis scorul din penalty, iar până la golul doi, Dumitriu și Șerbănică au ratat șuturi din poziții excelente. Apoi, polonezul Tomczyk a făcut 2-0 pentru Mioveni, după o centrare a lui Rădescu.

Cu un sfert de oră înainte de final, Trif este blocat în careu, la o centrare a lui Rădescu, apoi Tomczyk trimite în bară din centrarea aceluiași mijlocaș, mingea revenind în centrul careului, de unde a fost reluată incredibil peste, cu poarta goală, de Buziuc, iar Garutti a trimis periculos cu capul din corner, dar goalkeeper-ul a scos din vinclu.

În repriza a doua, galben-verzii s-au mulțumit cu 2-0 pe tabelă și au intrat în jocul adversarului, gazdele prinzând curaj pe final, când au fost mai prezente în jumătatea adversă. Mediașul a și ratat o ocazie bună, portarul remarcându-se la reluarea cu capul, periculoasă, din careu a unui adversar, după care gazdele au și marcat, la o fază fixă, Santos înscriind cu capul.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.