Miercuri s-au disputat trei din cele patru jocuri din faza sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal – faza judeţeană. La Ciofrângeni (foto), Speed Academy Pitești s-a impus cu 3-0 în faţa echipei din localitate, Steaua Negraşi a câştigat cu 3-0 în fața celor de la Viitorul Rucăr, iar surpriza rundei s-a înregistrat la partida dintre Star Sport Argeș și CS Domneşti, acolo unde gazdele s-au impus după executarea loviturilor de departajare cu scorul general de 6-5.

Joi s-a disputat si ultimul joc din faza sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal, faza judeţeană. Petrolul Hîrtiești s-a impus cu 10-9 după executarea loviturilor de departajare în faţa celor de la CSC Suseni, după ce la finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Astfel, liderul Ligii a V-a Nord se alătură în semifinalele cupei celor de la Speed Academy Piteşti, Steaua Negraşi și Star Sport Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.