Au marcat: Arias (min. 50), Viana (min. 73), respectiv Betancor (min. 80, pen.).

FC Argeş se apropie încet, dar sigur, de locurile de play-off după ce s-a impus cu 2-1, în confruntarea de duminică după-amiază, de pe propriul teren, cu Farul Constanţa. După succesul din runda cu numărul 12, piteștenii sunt la doar un punct în spatele Universității Craiova, ocupanta locului 6, ultimul de play-off.

Oaspeții au început bine partida și puteau deschide scorul prin Chițu, însă Greab a reușit să respingă șutul acestuia. Replica alb-violeților a venit prin Teles, care a trimis pe centrul porții lui Aioani. La jumătatea primului mitan, Cristi Dumitru a fost foarte aproape de gol, însă șutul său a trecut milimetric pe lângă vinclul porții lui Aioani.

Argeșul a deschis scorul după 50 de minute prin Arias, iar Viana a dublat avantajul alb-violeților cu 20 de minute înainte de final. Farul a redus din diferență în minutul 80 prin Betancor, care a transformat penalty-ul acordat la faultul lui Ișfan asupra lui Larie. Același Ișfan putea închide meciul, însă a trimis pe lângă poartă din 6 metri! Oaspeții puteau pleca cu un punct de la Pitești, dar bara s-a opus la șutul lui Ely Fernandes.

În urma acestei victorii, FC Argeș a rămas tot pe locul 9, dar cu 18 puncte, la egalitate cu Farul și Rapid, ocupantele locurilor 7 și 8. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15.00, în deplasare, cu FC Voluntari.

Caseta tehnică

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov (min. 90+4 Boldor) – Teles (min. 46 Dumitrașcu), Fatai (min. 33 Viana), Dumitru (min. 46 Ișfan) – Arias (min. 71 Șerban). Rezerve neutilizate: F. Croitoru, Muşat, Palic, Moisie. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi.

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Ghiţă, De Nooijer (min. 82 Ely Fernandes) – Artean, Mladen (min. 46 Pires), Ciobanu (min. 68 Rădăslăvescu) – Chiţu (min. 68 Ganea), Betancor, Pitu (min. 46 Grameni). Rezerve neutilizate: Brănescu, Dussaut, Dobrosavlevici, N. Popescu. Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaș galben: Mladen.

Arbitru: Sebastian Colțescu. A1: Daniel Mitruți. A2: Vlad Bârleanu. Observatori: Ion Ion, Florin Hîncu.

Fotbal Club Argeş Piteşti. Foto: Gabriela Neacșu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.