# A marcat Tănase (min. 10 şi 62).

FC Argeș a obținut a doua victorie din acest sezon și a părăsit momentan zona minată a clasamentului după ce s-a impus cu 2-0 în confruntarea din această seară, din deplasare, cu Dinamo București. Omul meciului a fost Cristian Tănase, mijlocașul argeșean reușind „dubla” cu două execuții de excepție.

Piteștenii au început tare, iar Ișfan a fost foarte aproape de deschiderea scorului după doar 3 minute. Șapte minute mai târziu, Tănase a reușit să înscrie un gol superb, după ce a reluat din demi-voleu cu exteriorul, de la de aproximativ 20 de metri. Dinamo a avut prima ocazie mare de gol în minutul 41, dar șutul lui Bordușanu a fost respins de Joao Miguel. Fundașul portughez a fost din nou salvatorul alb-violeților reușind să respingă de pe linia porții șutul lui Moldoveanu care îl driblase Greab.

La un sfert de oră după pauză, Cristi Tănase a adus liniștea în tabăra echipei noastre după ce a marcat din nou în poarta lui Eșanu, tot din demi-voleu, de data aceasta cu piciorul stâng. Tofan a avut șansa de a majora diferența pe tabelă în două rânduri, însă de fiecare dată șuturile acestuia nu au prins cadrul porții lui Eșanu. Cu victoria din Ștefan cel Mare, FC Argeș a ajuns la 7 puncte și a urcat pe locul 11 al clasamentului. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 18.00, în Trivale, cu FC U Craiova.

Caseta tehnică

Dinamo: Eşanu – A. Radu, Giafer, R. Grigore, Amzar (min. 39 Bordușanu) – G. Creţu, Răuţă, Bani (min. 46 Neicuțescu) – Mihaiu, Moldoveanu, Sorescu. Rezerve neutilizate: Fara – Ehmann, Tone, Penescu, I. Borcea, Florescu, Măgureanu. Antrenor: Dario Bonetti.

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Muşat – Meza Colli, Viana (min. 55 Pițian) – Işfan, Palic (min. 50 Dumitrașcu), Tănase (min. 80 Dumitru) – Said (min. 55 Șerban). Rezerve neutilizate: Croitoru – Boldor, De Jonghe, Honciu, Teles. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi.

Stadion: Dinamo. Spectatori: 2.000. Cartonașe galbene: Răuță, Sorescu, Moldoveanu/Tofan, Șerban, Ișfan, Dumitrașcu, Mușat. Arbitri: Florin Andrei, Ciprian Florin Danşa, Ionel Valentin Dumitru. Observatori: Ion Marin, Alexandru Deaconu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.