Primăria Municipiului Pitești se numără printre partenerii implicați, alături de Consiliul Județean Argeș, în organizarea turneului „Cupa liceelor – Viitori campioni” din acest an, reluat după încheierea restricțiilor impuse de pandemie.

Cu începere din 4 noiembrie, turneul va consta în competiții de baschet, handbal, volei și fotbal, în care se vor întrece peste 100 de echipe (feminin și masculin) și peste 1.000 de elevi argeșeni!

Turneul este organizat și finanțat de Consiliul Județean Argeș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești, Primăria Municipiului Curtea de Argeș, Primăria Câmpulung, Primăria Orașului Mioveni, Primăria Orașului Topoloveni, Primăria Orașului Ștefănești, Primăria Orașului Costești, Direcția Județeană de Sport Argeș, Asociația Județeană „Sportul pentru Toți”, Asociația Județeană de Fotbal Argeș, Asociația Județeană de Handbal Argeș, Asociația Județeană de Baschet Argeș și Asociația Județeană de Volei Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.