Berbec: Îți este tot mai frică de riscurile pe care trebuie să ți le asumi în plan profesional. În aceste zile, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Primăvara este anotimpul tău preferat. Te bucuri cu toată inocența de această perioadă a anului!

Taur: Firea ta duală se va afla în plină activitate pe parcursul acestei săptămâni. De cele mai multe ori reușești să faci față presiunilor impuse de un asemenea stil de comportament, însă sunt momente în care te simți răvășit de complexitatea lui. Lucrurile ți se par mult mai simple atunci când faci ceea ce simți.

Gemeni: Intriga pe care o resimți în această perioadă are legătură cu alegerile pe care trebuie să le faci în plan personal. Te lași dus de val și se pare că acest mod de a acționa îți priește. Atunci când întâlnești oameni frumoși la suflet, te simți atras într-un mod aparte de ei. Zilele acestei săptămâni vor fi încărcate din punct de vedere energetic.

Rac: Lucrurile simple sunt cele care îți aduc cea mai mare împlinire. Atitudinea delăsătoare nu este ceva care să te caracterizeze, dar de multe ori te vei simți atât de epuizat încât nu vei fi capabil să faci nimic din ceea ce îți propui. Acceptă ritmul pe care ți-l impune organismul! Nu mai trece de limitele sale!

Leu: Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur în aceste zile. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Propriul confort este mereu primordial. Ești OK cu acest lucru și nu vrei să îți mai explici comportamentul în fața nimănui.

Fecioară: Chiar dacă activitatea nu este una extenuantă din punct de vedere energetic, la birou ai de luat decizii importante. Este foarte posibil ca acestea să îți afecteze viitorul profesional, chiar dacă momentul prezent nu prevestește nimic în acest sens. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai și decide pentru propriul bine, nu pentru al celor din jur!

Balanţă: Starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când ai nevoie de părerea celor din jur, este de preferat să vorbești deschis despre ceea ce simți. Zilele acestea ai fost destul de retras din plan social. Îți este tot mai dificil să susții din punct de vedere energetic tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Scorpion: Te prefaci foarte bine în fața celorlalți. Relația pe care o ai nu decurge așa cum te așteptai și cum ai nevoie, dar alegi să nu vorbești despre asta. Apar conflicte și tensiuni la orice pas. Cu fiecare zi care trece, acestea îmbracă o gravitate tot mai apăsătoare. Weekend-ul nu aduce vești bune pentru tine în raport cu membrii familiei.

Săgetător: Te retragi cu inima deschisă din acele relații în care simți că nu contezi sau nu ești văzut cu adevărat. A ajunge în acest punct a reprezentat pentru tine un proces continuu și laborios. Ai început să te iubești cu adevărat și asta este tot ce contează! La birou este indicat să acorzi atenția cuvenită celor care încearcă să te ajute.

Capricorn: Te adaptezi atât de repede contextelor în care te afli încât cei din jur sunt uimiți de siguranța de sine pe care o emani. Ești o personalitate puternică și tot ceea ce ți se întâmplă are un efect pozitiv asupra motivației tale. Dintotdeauna ai căutat să îți depășești limitele și îți reușește acest lucru. În aceste zile ar fi bine să te menajezi din punct de vedere emoțional.

Vărsător: Interpretările pe care le dai asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relațiile din viața ta are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștit mereu și ceri prea mult și multe de la cei din jur. Nimic din ceea ce vei face în aceste zile nu te va ajuta să avansezi cu proiectele personale.

Peşti: Intriga care se află în jurul tău este cea care te menține în alertă. Nu ai încredere în multe persoane care te înconjoară, și asta se întâmplă pentru că nu ai încredere nici în tine. Zilele acestei săptămâni vor trece mult prea repede și tu vei rămâne cu senzația că tot ceea ce faci este în van. Te simți descumpănit și ai nevoie de noi resurse emoționale.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.