Sunt tineri, entuziaşti şi cu poftă de muncă! Astăzi, graţie managerului Spitalului Municipal Curtea de Argeş, dra jr. Andreea Gheordunescu, i-am cunoscut pe cei mai proaspeţi membri ai corpului medical din unitatea pe care o conduce. Este vorba despre 6 doctori care au venit în ultimul timp la Curtea de Argeş. Şi îi amintim aici pe Diana Lefter, medic specialist ATI (domnia sa era într-o operaţie şi nu ne-a putut onora cu prezenţa), Bogdan Neacșu, medic specialist Urologie, Ofelia Oprea, medic specialist Ginecologie, Andreea Dănilă, medic specialist Interne, Andreea Ghițulescu, medic specialist ORL şi Sofia Timpuriu, medic specialist Endocrinologie.

Într-o discuţie care s-a dorit a fi cât mai liberă, am aflat că sunt mulţumiţi cu ceea ce au găsit în spitalul nostru ca şi dotări, mai ales că managerul Andreea Gheordunescu ne-a asigurat şi i-a asigurat că proiectele pentru achiziţionarea aparaturii de ultimă generaţie vor continua. Indiferent că sunt originari din Piteşti, Bucureşti, Târgovişte, Craiova sau chiar din Scorniceşti, tinerii medici cu care am discutat spun că nu îi deranjează să lucreze într-un spital mai micuţ cum este Municipalul nostru şi iau în calcul foarte serios stabilirea în Oraşul Regal. În acest sens, mare parte dintre ei şi-au depus dosare pentru primirea unei locuinţe în Blocul ANL recent construit în curtea unităţii medicale.

Noi le urăm succes în activitate şi o şedere cât mai lungă la Curtea de Argeş!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.