Problema dulăpioarelor în şcolile piteştene a fost unul dintre subiectele abordate „la baionetă” în şedinţe de grupul consilierilor municipali PNL şi conducerea administraţiei publice locale, în frunte cu edilul-şef Cristian Gentea şi grupul de consilieri municipali din partea PSD. Într-o discuţie recentă pe care a purtat-o în studioul POLITIKIA.ro colegul Edi Vasile cu prof. Cătălina Dumitraşcu, consilier municipal PNL Piteşti şi, în acelaşi timp, unul dintre inspectorii generali adjuncţi de la IŞJ Argeş, am consemnat următoarele:

„Nu ştiu dacă pot spune că am avut o înţelegere, însă am convenit astfel: în cazul în care şcolile piteştene nu vor accesa fonduri şi pentru dulăpioare, să avem posibilitatea prin consiliul local să facem o analiză. Acolo unde este nevoie, să avem posibilitatea să implementăm şi acest proiect pentru dulăpioare… Şcolile şi-au stabilit nişte priorităţi, şi în momentul în care dotezi un laborator de Biologie, de Informatică sau unitatea cu mobilier, s-ar putea să nu rămână fonduri suficiente. Pentru şcolile unde va fi necesar, vom încerca să aducem un proiect în consiliul local şi să rezolvăm, astfel, şi problema dulăpioarelor”, a spus prof. Cătălina Dumitraşcu, consilier municipal PNL Piteşti.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.