Prezent în emisiunea realizată de POLITIKIA.ro la câteva zile după ce s-a votat proiectul care prevedea majorarea cu peste 25% a numărului de posturi din organigrama C.J. Argeş, de la 200 de posturi la 255, vicepreşedintele Adrian Bughiu a ţinut să le dea replica reprezentanţilor PNL.

Până la votarea proiectului amintit, statul de posturi era prevăzut cu 200 de posturi, din care doar 180 ocupate. Bughiu a susţinut că acestea nu au fost ocupate cu activ de partid, „aşa cum jignitor a apărut în scrisoarea deschisă adresată conducerii C.J. de către consilierii judeţeni PNL”.

„Din prima zi de mandat am mers pe economii şi pe dinamizarea activităţii; folosim aceleaşi resurse financiare şi să obţinem rezultate mai mari. Eu zic că am reuşit, şi asta cu prisosinţă. Din această reorganizare nu există nicio cheltuială salarială, adică ne încadrăm în bugetul prevăzut la începutul anului. Nu este vorba despre noi angajări, şi îi invit din nou pe colegii liberali să pună mâna pe carte: există Ordonanţa 34 dată în mai a.c. care interzice angajările!”, a mai spus Adrian Bughiu.

Detalii suplimentare găsiţi în materialul video alăturat:

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.