După trei seri de spectacole live și distracție la superlativ, tragem cortina celei de-a șasea ediții a Târgului de Crăciun de la Mioveni, un eveniment care a adunat și în acest an un public impresionant.

În cele trei zile au urcat pe scenă micuții artiști ai Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, cei ai Clubului Elevilor Mioveni, micii artiști ai Centrului Cultural Mioveni, dar și o serie de artiști renumiți precum Theo Rose, Andrei Bănuță, Georgiana Neagu&Band, Nicoleta Oancea&Band, Taraful Cătălin Iancu, Emilia Dorobanțu.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și la ediția din acest an, care s-au bucurat și distrat seară de seară alături de artiști și de invitații noștri, dar și sponsorilor: ALDESTAR TOP TRANSPORT, MAGAZIN DECATHLON PITEȘTI, HAULOTTE GROUP, ȚIGLĂ METALICĂ OPTIMA, COFETĂRIA SOFIA.

Chiar dacă spectacolele s-au încheiat, la Mioveni feeria iluminatului festiv continuă să dea un farmec aparte Sărbătorilor Crăciunului, până după Anul Nou!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.