O postare de pe Facebook ne-a atras atenţia astăzi. Alexandru Cioabă aduce din nou în atenţia autorităţilor din judeţul nostru starea dezastruoasă în care se află DJ 731. Mai ales în comuna Corbi există un real pericol de surpare, iar mai multe amănunte veţi afla din rândurile de mai jos:

„Domnilor şi doamnelor de la Consiliul Judeţean Argeş,

Nu vă e ruşine să lăsaţi un drum judeţean atât de important – DJ 731 – în paragină? Este drumul către cel mai înalt vârf din ţară, Vârful Moldoveanu!

De 7 ani de zile de când m-am mutat aici, în Corbii de Piatră, din Bucureşti, drumul este în acelaşi stadiu, pericol de moarte! Ce trebuie să se întâmple, să se surpe drumul, să moară cineva? De ce plătim taxe, ce faceţi cu banii? Suntem şi noi aici mici întreprinzători, avem grijă de grădini, încercăm să facem ceva, nu vă e ruşine? Zona am crescut-o cu toţii, deja nu mai e cum era acum 7 ani. Avem şi vizitatori din alte ţări, ne facem de RÂS!

Când treci în alt judeţ, gen Vâlcea, e ca în palmă drumul, oglindă. Eu aş avea un pic de mândrie! Veniţi şi ranforsaţi marginea drumului, că o să cădem în prăpastie! L-am face noi, dar e drumul vostru şi n-avem voie prin lege! Sunt şi case în pericol de surpare pe marginea drumului!

Haideţi, fraţilor, daţi share, să le batem obrazul!”.

Postarea o găsiţi aici:
https://www.facebook.com/alexandru.cioaba01/
https://www.facebook.com/primaria.corbi.39

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro