Sâmbătă, 7 mai, pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” București va avea loc cea de-a treia ediție a competiției „Cupa Reginei la Oină”, unde C.S. Dacia Mioveni, vicecampioană națională în 2021, se va întrece cu echipa C.S. Progresul Băilești, campioană națională în 2021.

Ediția din 2021 a competiției „Cupa Reginei la Oină” a fost câștigată cu scorul de 3-2 de echipa noastră, după o confruntare tot cu echipa Progresul Băilești.

Organizatorii competiției sunt Federația Română de Oină, Ministerul Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, în parteneriat cu Familia Regală a României.

Competiția Națională “Cupa Reginei la Oină 2022” se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta – Custodele Coroanei, anul acesta împlinindu-se 110 ani de la publicarea integrală a regulamentului jocului de oină în Monitorul Oficial al României.

Mult succes fetelor noastre!

Primar, Ion Georgescu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.