Avem veşti proaste pentru „prietenii” profesorului Marius Octavian Moisescu, vicepreşedinte PNL Curtea de Argeş şi consilier municipal: domnia sa a contestat decizia de radiere din scripte a PNL Argeş pentru neplata cotizaţiei, care a fost iniţiată de filiala locală, prin preşedintele Cosmin Petrescu, şi validată în ultimul BPJ care a avut loc săptămâna trecută! În acelaşi timp, pe rolul Tribunalului Argeş a fost înregistrat Dosarul 4182/109/2023, cu data de 21.08.2023, cu obiectul cauzei „Anulare act decizie excludere din partid pentru neplată cotizaţie”, iar data recomandată de judecare a acestuia este 14.10.2024, cu părţi – Reclamant, Marius Octavian Moisescu şi Pârât, Biroul Politic Judeţean al PNL Filiala Argeş!

De asemenea, în data de 18 august, pe lângă Tribunalul Argeş, a fost sesizată şi Curtea de Arbitraj a PNL Argeş, care a primit contestarea deciziei de radiere, dar şi Prefectura Argeş despre faptul că nu sunt întrunite condiţiile art. 204 din Codul administrativ în vederea emiterii ordinului de încetare a calităţii de consilier local a prof. Moisescu. Şi asta cu atât mai mult cu cât exista o contestaţie depusă la Curtea de Arbitraj a PNL Argeş şi o acţiune la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă!

„Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele/ Caii și flintele…”. Pumnalele s-au scos, s-au tocit, s-au aruncat; iar pistoalele şi flintele sunt nesemnificative în războiul de gherilă care s-a pornit în sânul liberalilor. E vremea puştilor-mitralieră, a lansatoarelor de grenade şi a aruncătoarelor de flăcări, cu sprijin serios aerian: avioane multirol şi elicoptere de asalt! Bineînţeles că glumim, însă cert este faptul că, la ora actuală, prof. Moisescu rămâne consilier municipal, spre disperarea unora care deja îşi făceau planuri cine îl va înlocui pe şeful Comisiei de cultură din legislativul local. De văzut şi care va fi atitudinea colegilor de partid faţă de domnia sa, şi nu numai a lor, iar prilejul cel mai bun îl vom avea mâine, la şedinţa extraordinară de la orele 15.00! Vom reveni cu amănunte!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.