Pregătirile pentru „Analogue Festival 2023” au intrat în linie dreaptă.

Pe 25 august, pe Platoul Făget vom da startul celei de-a doua ediții a festivalului, care propune publicului evadarea în natură și muzică.

Organizatorii vin în sprijinul celor din Mioveni, dar și al celor din zonele limitrofe și oferă TRANSPORT GRATUIT în cele trei zile ale evenimentului.

Traseul microbuzelor va fi pe următoarele rute: Primăria Mioveni-Stație Școală Colibași-Platoul Făget, iar cursele se vor desfășura după următorul program:

  • vineri, 25 august, sâmbătă, 26 august și duminică, 27 august: în intervalul orar 17:00, 18:00, 19:00 și 20.00, din oră în oră; retur, în intervalul orar 23.00, 24.00, 01:00.

Biletele pe zile și abonamentele sunt disponibile și la Centrul Cultural Mioveni, dar vor putea fi achiziţionate de pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro. sau direct de la intrare, ȋn zilele de festival, ȋn limita stocului disponibil!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.