Le mulțumesc colegilor din Argeș, delegați la Congresul Partidului Național Liberal din 25 septembrie, care au suportat toate lucrurile spuse în campania internă și care au răspuns cu decență la aceste provocări. Le mulțumesc primarilor PNL Argeș, care deși au fost martorii unor presiuni și promisiuni deșarte, au ținut să facă parte dintr-o delegație unită, a Argeșului.

Le mulțumesc celor care s-au implicat pe partea de comunicare în această perioadă, contribuind la campania internă din partid. Le mulțumesc și colegilor care s-au ocupat de organizare, datorită lor delegația Argeșului participând în bune condiții la Congresul PNL, dar și la Consiliul Național.

Le mulţumesc și celor din societatea civilă, care țin la PNL și au fost alături de noi, înțelegând pericolul la care este expus partidul și care poate afecta grav țara și guvernarea.

Rămânem o organizație unită, capabilă să-și susțină propriile convingeri, care se luptă pentru proiectele Argeșului și care susține oamenii care au dovedit aplecare față de nevoile argeșenilor!

Preşedinte PNL Argeş, deputat Adrian Miuţescu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.