„În prezent (n.a. – proiectul) se află în litigiu la Curtea de Arbitraj. Proiectul NU mai respectă rolul și funcțiile sale principale și NU mai reprezintă o prioritate în cadrul strategiilor (naționale, sectoriale, regionale etc.) în domeniul transporturilor”, a transmis Guvernul săptămâna trecută.

A scris și presa, degeaba, dl. Ciolacu merge înainte, alături de dl. Grindeanu și de dl. Mînzînă, care aparent nu a avut niciun cuvânt de spus pe acest subiect! Un președinte de C.J. moale, fără anvergură de politician cu viziune.

Toată Europa de vest este conectată prin rețele feroviare de viteză care se modernizează în fiecare an, însă un proiect de dezvoltare a infrastructurii de transport în România, în Argeș, nu prezintă interes. Din Amsterdam până în Berlin, din Bruxelles la Paris, din Viena în Budapesta ajungi cu trenul în câteva ore! În România, dl. Ciolacu a decis că nu e nevoie, că nu prezintă prioritate…

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.